کاربرد چسب استیل چیست ؟
استیل یکی از پر استفاده ترین آلیاژها در صنایع مختلف است این متریال در انواع مختلف ساخته می شود که سه نوع مهم آن آستینی , فریتی و مارتنزیتی است , گاهی برای تولید استیل لازم است تا قطعات را به هم متصل نمود در این هنگام از چسب استیل استفاده می شود کاربرد چسب استیل در صنایع بسیار متعدد و فراوان است از این محصول می توان برای ساخت انواع محصولات استیل از لوازم خانگی گرفته تا صنایع پتروشیمی استفاده نمود . گروه صنعتی استیل نفیس با طراحی و ساخت انواع حفاظ استیل براق و مات در خدمت شماست . برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید و یا همراه ما باقی بمانید با ادامه مقاله
- چسب استیل چیست و چه کاربردی دارد ؟
- انواع چسب های استیل
- مزایا و معایب چسب های استیل
- نحوه استفاده از چسب استیل
چسب استیل چیست و چه کاربردی دارد ؟
چسب استیل برای اتصال قطعات استیل , آهن ؛ برنج , مس و.. به کار می رود این چسب قدرت بسیار بالایی دارد و به راحتی دو قطعه استیل را به هم می چسباند کاربرد چسب استیل در صنایع گوناگون اعم از ساختمان سازی , صنایع دریایی , صنایع نفت و گاز , لوازم خانگی و.. است .
ساختمان سازی :
چسب استیل در صنایع ساختمان سازی برای ایجاد اتصالی مقاوم بین اجزای فولادی مورد استفاده قرار میگیرد این چسب به دلیل ویژگی هایی مانند مقاومت بالا در برابر رطوبت حرارت و فشار گزینه مناسبی برای انواع اتصال در سازه و نمای ساختمان است و در شرایطی که نمی توان از جوشکاری و یا اتصالات پرچم و پیچ استفاده نمود گزینه ای مناسب هستند , کاربرد این چسب در ساختمان سازی شامل اتصال قطعات نرده و حفاظ , ساخت حفاظ برای درب ورودی , ویلا بانک ها و مراکز تجاری و عمومی , ساخت حفاظ پنجره , حاظ تراس و بالکن است .
صنایع خودروسازی :
صنعت خودرو برای ساخت بدنه و قطعات با کیفیت به فولاد استیل وابسته است , از دیگر کاربرد چسب استیل استفاده در صنایع خودروسازی است , این محصول در صنعت خودروسازی کاربردهای متعددی دارد از جمله تسهیل فرآیند مونتاز بدون نیاز به سوراخ کردن قطعات و افزایش استحکام خودرو , همچنین به دلیل چسبندگی بالا و مقاومت در برابر حرارت و تنش های مکانیکی در ساخت و تعمیر قطعات مختلف خودرو مورد استفاده قرار میگیرد .
صنایع نفت و گاز :
چسب های استیل این اتصال دهنده های قوی به طور گسترده در صنعت نفت و گاز به عنوان یک اتصال دهنده دو جزئی قوی و مقاوم کاربرد دارد , این چسب ها به دلیل ویژگی های خاص خود اعم از مقاومت در برابر لرزش , ضربه و شکستگی در ساخت تجهیزات انتقال نفت و گاز کاربرد دارد .
طرح های 1403 پله استیل کفی شیشه ای
صنایع دریایی :
چسب های استیل این ماده چسباننده با ویژگی های خاص در صنایع دریایی کاربردهای مهمی دارند ویژگی های ضد آبی این چسب ها موجب شده تا در محیط های مرطوب دریایی و در تماس با آب عملکرد خوبی داشته باشد همچنین به دلیل وجود فلزات مقاوم در ترکیب این چسب می توان از آن در شرایط خورنده و کلرایدی دریا به راحتی استفاده نمود از این محصول در فرآیند تعمیر کشتی ها برای پرکردن شکاف , ترک ها و دیگر نقص ها کاربرد دارد .
انواع چسب های استیل
چسب های استیل اپوکسی :
این چسب از دو جزء رزین و اپوکسی تشکیل شده و پس از اختلاط با ایجاد یک واکنش شیمیایی در عرض چند دقیقه پیوندی با دوام و ارتجتعی ایجاد می کند .
چسب های استیل سیانو آکریلات :
این چسب استیل به قابلیت اتصال سریع مشهور است و هنگامی که روی سطح اعمال می شود پس از تماس با رطوبت هوا واکنش پلیمریزاسیون سرعی انجام داده و پیوند سریع و قوی ایجاد می کند.
چسب های استیل آکریلیک :
چسب استیل آکریلیک از پلیمرهای آکریلیک تشکیل شده و برای چسباندن سطوح فولادی ضد زنگ استفاده می شود این ماده تعادلی از استحکام پیوند , انعطاف پذیری و مقاومت در برابر محیطی را ارائه می دهد و علاوه بر انواع فلز می توان برای اتصال شیشه , چوب و پلاستیک از آن استفاده نمود .
چسب های سیلیکون :
این نوع متشکل از پلیمرهای سیلیکونی است و به خوبی در برابر دما و رطوبت مقاوم است .
صفر تا صد نرده استیل راه پله را به ما بسپارید
چسب های استیل پلی اورتان :
این چسب همه کاره بسیار مقاوم و مستحکم بوده و هنگام چسباندن سطوح فولادی انعطاف پذیر است چسب های استیل پلی اورتان با ایجاد پیوند ارتجاعی , حرکت , لرزش و ضربه را تحمل می کند.
مزایا و معایب چسب های استیل
- مقاومت بالا در برابر خوردگی و رطوبت
- امکان اتصال گریدهای مختلف فولاد به هم
- استفاده آسان
- ایجاد پیوندی بدون درز و ظاهری براق و زیبا
نیاز به آماده سازی دقیق سطوح , نیاز به پرس در برخی شرایط و بستگی داشتن عمر آن به محیط کاری از محدودیت های چسب استیل محسوب می شود .
نحوه استفاده از چسب استیل
سطوحی که باید چسبانده شود باید کاملا تمیز و خشک باشد و در صورت لزوم می توان برای ایجاد سطحی صاف و صیقلی , سطح مورد نظر را سمباده کشید تا چسب بهتر بچسبد در ادامه چسب را به صورت یکنواخت روی سطح اعمال کنید برای این کار می توانید از کاردک کمک بگیرید پس از پخش کردن چسب سطوح را به هم فشار دهید تا پیوندی محکم ایجاد نمایید در صورتی که امکان دارد برای مدتی سطوح چسبانده شده را ثابت نگه دارید تا چسب به درستی بچسبد.