انواع شیشه نشکن
شیشه های معمولی خطرات جانبی زیادی دارند به همین دلیل در صنیع مختلف از جمله خودروسازی و ساختمان از شیشه های لمینت یا سکوریت استفاده می شود , این شیشه های نشکن چندیدن برابر از شیشه های معمولی در برابر ضربه مقاوم هستند و در صورت خرد شدن به تکه های بی ضرر تبدیل می شوند , انواع شیشه نشکن بر اساس ضخامت , تعداد لایه های آن و رنگبندی متفاوت است . مجموعه استیل نفیس با طرح های مدرن نرده شیشه ای ، پله استیل و شیشه ای و حفاظ نرده راه پله استیل و شیشه در خدمت شماست . برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با :
- مزایای شیشه نشکن
- انواع شیشه نشکن
- تفاوت شیشه لمینت و نشکن
- کاربرد شیشه های نشکن
مزایای شیشه های نشکن
- چند برابر نسبت به شیشه های معمولی مقاوم ترند .
- پس از شکستن پراکنده نمی شوند و بی ضررند .
انواع شیشه نشکن
شیشه نشکن سکوریت :
از انواع شیشه نشکن , شیشه سکوریت است , این نوع هفت برابر از شیشه های معمولی مقاوم تر بوده و در مواقع شکستن به تکه های نه تیز بلکه بی ضرر تبدیل می شود تفاوت اصلی این محصول با شیشه خام در ساخت آن است , شیشه های خام در کوره های مخصوص حرارت داده شده و توسط فشار بالای هوا خنک می شوند و به شکل شیشه سکوریت بیرون می آیند شیشه های خام دمای تا حداکثر 60 درجه و شیشه سکوریت دمای حدود 300 درجه را تحمل می کند .این شیشه ها در طیف وسیعی از رنگ های مسی , برنز , دودی , سبز , آبی , مشجر و.. تولید و عرضه می شود
شیشه نشکن لمینت :
شیشه لمینت از دیگر انواع شیشه نشکن است , این نوع شیشه ایمنی هنگام خرد شدن تکه های آن به هم می چسبد , این محصول که به عنوان شیشه چند لایه نیز شناخته می شود توسط یک لایه طلق PVB به هم متصل شده اند , همین امر باعث ایمن شدن شیشه می شود , از مهم ترین ویژگی این نوع نسبت به سکوریت هنگام خرد شدن به لایه طلق پی وی سی می چسبد و تکه ها ریزش نمی کنند و پس از شکستن تکه ها کنار هم محکم نگه داشته می شوند و آن هم به دلیل وجود همین طلق PVB است .
حفاظ بانکی چیست ؟
شیشه های لمینت در انواع شیشه رنگی , شیشه فوتولمینت ( تصویر دلخواه روی ان چاپ می شود ) همچنین شیشه های شفاف ( سوپر کلیر, فلوت , وین وایت و مات ) تولید می شوند .
شیشه نشکن ضد سرقت :
شیشه نشکن ضد سرقت نوعی شیشه لمینت محسوب شده که از چند لایه شیشه ساخته شده و برای چسبندگی شیشه ها به هم از لایه PVB استفاده شده است مهم ترین کاربرد این سازه به عنوان ویترین فروشگاه یا مغازه , بانک ها , صرافی ها و.. است و در صورت سرقت از فروشگاه به هیچ عنوان نمی توان از راه شکستن ویترین به فروشگاه داخل شد , در زمان اصابت شی یا گلوله به آن به دلیل وجود لایه هایی در داخل خود در زمان اصابت فشار وارد شده را کاهش داده و مانع شکستن می شود.
شیشه نشکن ضد حرارت :
شیشه های ضد حرارت علاوه بر مقاومت بالا در برابر حرارت و آتش بسیار محکم هستند , شیشه های سکوریت گفتیم تا 300 درجه را تحمل می کنند اما شیشه های ضد حرارت بین 700 تا 800 درجه مقاومت داشته و به راحتی نمی شکنند از این شیشه در بخاری ها , شیشه اسپایدر نمای ساختمان , صنعت پتروشیمی و.. استفاده می شود.
تفاوت شیشه لمینت و سکوریت
شیشه سکوریت و لمینت از انواع شیشه نشکن محسوب می شوند اما تفاوت های آن در نوع شکستن و نحوه تشکیل آنهاست استفاده از طلق PVB در شیشه لمینت و نیز چند لایه بودن این محصول باعث شده تا قیمت بالاتری نسبت به سکوریت داشته باشد , در موقعیت های حساس مانند استفاده از شیشه در سقف بهتر است از شیشه سکوریت استفاده شود و اگر حساسیت و ایمنی بیشتر نیاز باشد شیشه لمینت انتخاب بهتری است .
کاربرد شیشه های نشکن
- درب و پنجره های شیشه ای
- درب آون توستر
- تراس و بالکن
- نرده شیشه ای راه پله
- جدا کننده و پارتیشن های اداری و….