ساختمان

بهترین شیشه برای نمای ساختمان

بهترین شیشه برای نمای ساختمان

بهترین شیشه برای نمای ساختمان

استفاده از شیشه در نمای ساختمان تأثیر شگرفی در زیبا شدن فضاهای ساختمان های مسکونی یا اداری دارد ؛ شیشه مورد استفاده در نمای ساختمان طوری طراحی می شود که نمایی پیوسته داشته و جلوه بصری بهتری ایجاد می کند , این شیشه ها مانع خوبی برای آلودگی صوتی نیز محسوب می شوند , برای شیشه های نمای ساختمان از شیشه های مختلفی مانند سکوریت , لمینت , شیشه رنگی و… استفاده می شود در انتخاب بهترین شیشه برای نمای ساختمان توجه به جنس و کیفیت شیشه همچنین برند تولید کننده حائز اهمیت است . گروه صنعتی استیل نفیس با طراحی و اجرای نرده شیشه ای ساختمانی در خدمت شماست .  طرح های نرده شیشه ای  استیل ، نرده شیشه ای دودی ، نرده شیشه ای پایه اسپیگوت و مدل های روز نرده شیشه ای فیکس پوینت از صفر تا صد توسط استیل نفیس ارائه میگردد . برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با :

  • بهترین شیشه برای نمای ساختمان کدام است ؟
  • انواع نماهای شیشه ای ساختمان
بهترین شیشه برای نمای ساختمان

بهترین شیشه برای نمای ساختمان کدام است ؟

سکوریت :

از بهترین شیشه برای نمای ساختمان , نوع سکوریت است نمای شیشه ای سکوریت از نمونه های شیشه ای بسیار قوی برای استفاده در نماهای مدرن محسوب می شود که مقاومت بالایی در برابر شکستن داشته و احتمال شکستن در آن تقریبا به صفر می رسد و این  کیفیت بالا به دلیل فرآیند حرارتی خاصی است که در حین تولید روی آن انجام می شود  این شیشه ها علاوه بر مقاومت بالا دارای ضخامت 10 تا 12 میل هستند ولی می توان بدون هیچ مانعی فضای بیرون را مشاهده کرد از دیگر ویژگی های منحصر به فرد آن مقاومت بالا در برابر انتقال صدا , حرارت , طوفان , ضربه و.. است ,از انواع این شیشه تک جداره و دوجداره به عنوان عایق حرارتی  شیشه نشکن در هتل ها , وزارتخانه ها , ساختمان های مدرن و…. استفاده می شود .

لمینت :

در فرآیند لیمنت دو یا چند لایه شیشه بین لایه های پلیمری قرار میگیرد و شیشه تحت حرارت و فشار به هم متصل می شود مهم ترین ویژگی شیشه لمینت نشکن بودن و استحکام بالای آن است این محصول در صورت شکستن نیز به هم می چسبد و یکپارگی خود را حفظ می کند , این محصول از عایق صوتی قابل قبولی برخوردار بوده و نیز به هیچ وجه اجازه تبادل حرارت را نمی دهد بنابراین استفاده از آن به صرفه جویی در مصرف انرژی کمک می کند همین ویژگی های نیز باعث شده تا از بهترین شیشه برای نمای ساختمان مسکونی  , تجاری , اداری , فرودگاه ها , استودیوهای ضبط موسیقی و محیط های مشابه محسوب شود .

طرح های جدید نرده شیشه ای سکوریت

شیشه دوجداره :

شیشه های دوجداره نیز برای نمای ساختمان انتخابی محبوب و کار آمد محسوب می شوند که در بهبود کیفیت زندگی  و صرفه جویی در انرژی کمک شایانی می کنند  این شیشه ها با داشتن فضای بین دو لایه شیشه عایق صوتی و حرارتی خوبی هستند , این محصول از شیشه های لمینت یا سکوریت ساخته می شود و مقاومت بالایی نیز دارد همچنین به دلیل دارا بودن پوشش های مناسب باعث کاهش اشعه ماوراء البنفش به داخل ساختمان شده و این ویژگی  از مبلمان , پارچه و.. در برابر اشعه مضر نور خورشید محافظت می کند .

شیشه های رفلکس :

شیشه های رفلکس باعث عدم دید ناظر بیرونی در روز است یعنی در صورتی که پرده ها کنار باشند نمی توان از بیرون داخل را مشاهده نمود و باعث حفظ حریم شخصی می شوند استفاده از این محصول در نمای ساختمان باعث می شود که نور در تابستان زمانیکه آفتاب به صورت مستقیم به شیشه برخورد می کند بازتاب داده شده و گرمای آفتاب به محیط داخل وارد نشود .

انواع نماهای شیشه ای ساختمان

فریم لس :

درنمای فریم لس بیشتر قسمت بیرون از شیشه تشکیل شده از این نمای بیشتر در ساختمان های اداری و تجاری استفاده می شود , جهت اجرای این نما ابتدا باید شبکه بندی فولادی انجام شود و پروفیل آلومینیومی روی شبکه نصب شود و زمانیکه شیشه روی پروفیل قرار گرفت آثاری از شبکه بندی فولادی مشاهده نمی شود در این نمای سنگینی بار روی ساختمان نبوده و سبکه بندی نما جدا از ساختمان انجام می شود و سنگینی شیشه هم روی شبکه بندی است .

ساخت انواع نرده چوبی با کف شیشه و استیل

اسپایدر :

نمای اسپایدر یکی از نماهای شیشه ای مدرن است که در آن مجموعه از شیشه های مستحکم به صورت خودایستا با اتصالات نقطه ای روی جداره خارجی ساختمان نصب می شود برای اجرای این نما از یراق آلاتی استفاده می شود که شبیه عنکبوت بوده و این اسپایدرها وظیفه اتصال شیشه هایی را عهده دارند که از گوشه هایشان در کنار هم قرار گرفته اند تا شبکه ای شیشه ای را تشکیل دهند .

کرتین وال :

نمای کرتین وال ساختاری خود ایستا دارد ساختار خود ایستا ساختاری است که سنگینی وزن بالای شیشه را بر روی سازه کرتین وال و شاسی کشی های مربوطه نگه می دارد و هیچ نوع بار مرده ای بر ساختمان تحمیل نمی کند,در واقع هر نیرویی بر دیوارهای این سازه وارد می شود از طریق خط کف به ساختمان منتقل می شود و فشار وارده بر روی شیشه تا اصل ساختمان وجود ندارد این سیستم با استفاده از نوعی پیچ و یا جوش به ساختار ساختمان متصل می شود .

ترکیب نرده شیشه ای با پایه اسپیگوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *